Universul Cristinei

Her Story Love Inspires – noua apa de parfum Avon

In urma cu ceva timp, Avon lansa apa de parfum Her Story, a carei imagine reprezentativa era Simona Halep. In campania actuala, tot Simona, impreuna cu cei de la Avon ne prezinta apa de parfum HERSTORY Love Inpires.

HERSTORY

De data aceasta vorbim despre o aroma mai feminina. Unicitatea fiind redata cu ajutorul notelor de iasomie,iris si praline. Da, ati citit bine. Praline! Pentru mine este prima data cand am in colectie un parfum cu o astfel de nota. Cu aceasta ocazie mi-am dat seama ca imi place destul de mult. Ca deobicei, impreuna cu parfumul au fost loansate si 2 produse complementare: mini-apa de parfum la 10 ml si o lotiune de corp.

Impreuna cu noul parfum, Avon lanseaza si campania #MENOW prin care ni se transmite faptul ca trebuie sa ne iubim si sa ne oferim libertatea de care avem nevoie.

In plus, pentru fiecare apa de parfum HERSTORY sau HERSTORY Love Inspires comandata, 1 leu va fi donat catre priectul CANCEL CANCER.

Revenind la parfum, eu il ador. Il port in fiecare zi de cand a ajuns la mine si cred ca ma reprezinta in totalitate. Este un parfum dulce, care pe pielea mea rezista ore bune. Ma dau dimineata cu doua-trei pufuri si cand ies de la munca inca il mai simt pe piele.

Voi ati incercat vreounul din parfumurile HERSTORY? Ati vrea sa il incercati pe acesta nou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *