Universul Cristinei

De ce să iei un credit ipotecar prin intermediul AVBS Credit?

Bună din nou, dragilor!

În acest mini-concediu din perioada sărbătorilor am avut tot timpul din lume pentru a mă răsfăța frunzărind site-urile mele preferate din online și pentru a afla o mulțime de noi informații. Unul dintre articolele care mi-a atras atenția este acest comunicat de presă din Forbes România. Forbes m-a ajutat să aflu cine este și ce face compania de intermedieri credite bancare, AVBS Credit, și cum ne-ar putea ajuta să achiziționăm propriile noastre locuințe.

Echipa AVBS Credit este formată din numeroși specialiști în domeniul financiar-bancar, profesioniști și dedicați, experți în procesele de creditare. De-a lungul celor 13 ani de activitate, aceștia au intermediat cele mai potrivite credite, de la instituțiile bancare și non-bancare din România, pentru mai mult de 16.000 de clienți. În prezent, AVBS Credit numără aproape 50 de francize în peste 25 de orașe importante din țară!

Brokerii de credite de la AVBS Credit intermediază GRATUIT pentru clienții persoane fizice și juridice toate tipurile de credite: de la creditele ipotecare și Noua Casă, până la cele de nevoi personale, refinanțări sau credite IMM! Orice nevoie de finanțare ai avea, AVBS Credit te ajută să obții soluția de creditare potrivită pentru tine și îndeplinirea obiectivului tău!

Cred că mulți dintre noi am luat, sau urmează să luăm, în considerare pe viitor posibilitatea contractării unui credit ipotecar ca principală sursă de finanțare pentru achiziționarea unei proprietăți, pentru a construi o locuință, pentru a investi într-un proiect măreț sau pentru a refinanța în condiții mai bune un credit mai vechi. În fond, decât să plătești chirie și să nu fii proprietarul locuinței, este mult mai inteligent să transformi banii de chirie în rata bancară lunară pentru propria ta casă! Ba chiar mai mult decât atât, dacă faci o alegere bună în privința creditului și a imobilului, rata bancară poate fi chiar mai mică decât chiria pe care o plătești pentru acel gen de locuință.

Am observat că în decursul ultimului an indicele IRCC a scăzut în mod constant, acest lucru se traduce prin rate mai mici pentru românii care au contractat deja credite, dar și pentru cei care doresc să contracteze credite în prezent. După cum se prezintă piața bancară din România, acum pare un moment bun pentru achiziționarea unei locuințe. 

Genul acesta de credite cu valori mari și foarte mari se adresează persoanelor care au de îndeplinit obiective importante și care își pot lua angajamentul de a rambursa întreaga sumă pe parcursul a cel mult 30-35 de ani. Oricum ar fi, creditul ipotecar poate fi achitat oricând și în orice moment, iar băncile nu percep dobânda pentru rambursările achitate anticipat, indiferent dacă sunt rambursări totale sau parțiale. Brokerii de credit AVBS Credit au o singură misiune: aceea ca tu să obții în cel mai scurt timp cea mai bună soluție de finanțare pentru tine, ca tu să obții creditul ipotecar potrivit profilului tău financiar și adecvat nevoilor tale!

Mi-ar plăcea o casă a mea… un spațiu doar al meu…

Tu ce vis ai care poate fi îndeplinit doar cu un împrumut bancar?

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar. 

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, DrobetaTurnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *