Universul Cristinei

Noile rujuri Power Stay SuperLight de Avon

Chiar daca in ultimele luni purtarea mastii a devenit obligatorie in mai toate locurile, eu am continuat sa imi aplic ruj pe buze in fiecare zi. Imi da o stare de bine, si nu ma simt ok, daca trec peste acest pas inainte de a pleca de acasa. Insa, e destul de greu sa gasesti un ruj care sa nu se transfere pe masca si sa nu usuce buzele.

Totusi, in urma cu putin timp, am descoperit o noua lansare de la Avon, si anume, rujul Power Stay SuperLight. Acesta vine in 14 nuante superbe si eu am avut ocazia de a testa doua dintre ele, in cea mai recenta campanie marca Avon si BuzzStore.

Nuantele mele sunt In Control Coral si Power Up Pink.

In Control Coral

Ambele nuante sunt opace, deci nu trebuie sa aplic decat un singur strat pentru a arata perfect. In plus, rezista pe buze pana la 10 ore, chiar si sub masca, fara sa se transfere culoarea. Finisajul este unul demi-mat, iar buzele se simt foarte fine. Eu la un momentdat nici nu mai simteam ca am rujul aplicat, atat de usor este.

Singurul aspect care m-a deranjat in privinta lor este faptul ca unul dintre rujuri a venit cu varful rupt. Este vorba despre cel in nuanta Power Up Pink. Asta e si motivul pentru care nu am postat nicio fotografie cu produsul fizic, fiindca nu arata deloc potrivit pentru poze. In schimb, am reusit totusi sa il aplic pe buze si sa realizez cu el un machiaj simplu, de zi.

Din cate am inteles, nu sunt deloc singura persoana care a intampinat o astfel de problema, iar asta ma face sa cred ca produsele nu au fost ambalate cu foarte multa grija. In schimb compenseaza totusi prin calitatea lor, fiindca fac ceea ce promit. Fiind cumparator al produselor Avon de ani de zile, imi dau seama ca cel mai probabil este o problema ce va fi remediata pe viitor.

Voi ce parere aveti despre noile rujuri din gaa Power Stay Superloght?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *