Universul Cristinei

Apa de parfum Lucky Me pentru ea, de la Avon – mini review

Fiind familiarizata cu produsele Avon de ani de zile, nu am putut sa nu observ o imbunatatire in privinta parfumurilor lor, atat in privinta aromelor cat si a ambalajelor.

In anul 2014 au lansat unul dintre parfumurile mele preferate, si anume Luck for her, deci cred ca va imaginati ce bucurie m-a cuprins cand am vazut ca anul acesta, in campania cu nr 14 au lansat o noua aroma in colectie, Lucky Me, un parfum oriental-floral, numai bun pentru serile de toamna.

Are ca note de varf sampania, mandarina si extractul de flori albe. In notele de mijloc se regasesc iasomia, vanilia si gardenia iar ca note de baza avem orihidee de vanilie, ambra si floarea de santal.

Dupa parerea mea, este un parfum perfect pentru perioada aceasta rece, mai ales pe timp de seara, insa cred ca nici pe timpul zilei nu v-ar crea probleme.

Pe mine rezista undeva la 5-6 ore, putin in comparatie cu alte parfumuri, insa nu ma deranjeaza sa-l reaplic. Totusi, tinand cont de faptul ca nu este un parfum foarte scump, cred ca are o persistenta notabila, avand in vedere faptul ca PH-ul meu este unul problematic. Bineinteles ca pe haine rezista mult mai mult, Uneri il simteam chiar si a doua zi.

Dupa cum am zis si la inceput, am observat ca Avon vine in fiecare campanie cu noutati si formule imbunatatite, lucru care nu poate decat sa ma bucure si sa imi starneasca curizotatea. Abia astept sa vad ce arome vor mai lansa pe viitor.

Voi ce parere aveti despre parfumurile Avon? Aveti vreun favorit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *