Universul Cristinei

Pune-ti ochii in evidenta cu noile produse Power Stay

Buna, dragilor! Bine v-am regasit!

Azi, vreau sa va prezint doua produse de la Avon care sunt perfecte pentru a ne pune ochii in evidenta. Lucru foarte important, mai ales acum, in perioada cand trebuie sa purtam masca mai mereu.

Produsele despre care discutam azi sunt un mascara si un fard de pleoape sub forma de creion.

Mascara vine in nuanta Blackest Black si are o periuta curbata, usor bombata la mijloc, fapt care ofera definire si volum genelor. Este un produs rezistent la apa, la caldura si umiditate. Imi place ca nu lipeste genele, insa mi-as fi dorit sa le si alungeasca putin mai mult, pe langa volumul pe care li-l ofera. Singura mea problema in momentul de fata, la acest produs este ca inca nu am gasit o apa micelara care sa ma ajute sa imi demachiez ochii indeajuns de bine. Ceea ce foloseam eu inainte nu mai da roade fiindca de data aceasta vorbim despre un produs mult mai rezistent, fata de ceea ce am folosit pana acum.

Mascara Power Stay

Fardul de pleoape tip baton promite sa fie si el un produs la fel de rezistent, insa la mine din pacate nu este asa. Eu am pleoapele uleioase, deci cam orice produs as pune pe ele, nu rezista prea mult timp. Singura solutie pe care am gasit-o este sa aplic o baza de machiaj si abia apoi sa aplic fardul. Nici asa nu ma tine toata ziua, insa rezista un pic mai mult decat daca nu as folosi nimic.

Spre deosebire de mascara, fardul vine in mai multe nuante, si anume, 6. Al meu este in nuanta Mocha Brew, adica un maroniu destul de inchis, care bate spre negru. Sincer, nu pot spune ca m-am descurcat prea bine cu el. Mi s-a parut a fi o nuanta multe prea inchisa pentru a fi aplicata pe toata pleoapa mobila, asa cum as face cu un fard obisnuit, deci am ales sa il folosesc in loc de tus pentru a-mi face codita. Mai jos va las machiajul pe care am reusit eu sa il realizez cu aceste doua produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *