Universul Cristinei

Cum să dai un aer nou camerei tale?

Dragilor, revin astăzi cu un articol tare interesant pentru voi, cel puțin după părerea mea. 🙂

Știați că rezultatul unui studiu elaborat de Ajusto.ro arată că mai bine de 49% dintre români, au obiceiul de a redecora cel puțin o cameră, la fiecare curățenie sezonieră? Eu, sincer nu aveam idee, însă ceea ce știu sigur, e că acest lucru este destul de costisitor așa că vin în ajutorul vostru cu 5 idei pe care le puteți pune in practică, fără a fi nevoie de investiții mari.

  1. Mutati mobila – cred ca este una dintre cele mai bune solutii pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand vreti sa schimbati aspectul unei incaperi.
  2. Schimba covorul – pe cat de simplu, pe atat de eficient. Poti fie sa cumperi un covor nou, fie sa faci schimb cu cele din alte camere. Clar se va vedea diferenta.
  3. Decoreaza-ti peretii – un lucru pe care si eu il am in vedere. Chiar daca nu ai timpul si rabdarea pentru a varui/vopsi peretii in tot felul de culori cu diferite modele, mai poti face si asta: alege sa ii acoperi cu tapet sau cu tablouri care sa se potriveasca cromatic cu mobila din casa. Rezultatul sigur va fi unul frumos.
  4. O pata de culoare – nu stiu voi, insa eu nu am fost niciodata adepta unei camera cu decor monocromatic, insa daca voi sunteti, ma gandesc ca o mica pata de culoare nu strica niciodata. Fie ca e vorba despre un obiect micut sau unul ceva mai mare, clar va iesi in evidenta.
  5. Improspateaza aerul – ultimul, dar nu cel din urma, este mirosul unei camere. Numeroase studii au arătat că parfumul ne influențează starea de spirit. Le asociem cu anumite evenimente din viața noastră și simplul parfum ne va purta în acele locuri, unde ne-am simțit bine sau unde am trăit anumite experiențe. Soluția cea mai la îndemână? Odorizantul de cameră! Unele dintre cele mai căutate sunt cele cu prafum specific naturii, cu note florale sau fructate, cum sunt cele din gama Asevi – odorizantul Loeme sau Primavera. De asemenea, poți primi direct în casa ta briza mării și mirosul proaspăt al valurilor, dacă alegi odorizantul Brisa. Simte-te ca într-o vacanță în propria ta casă. Mmm…. tu pe care l-ai alege? 

Asadar, acestea ar fi cateva idei simple si nu foarte costisitoare, prin care puteti readuce la viata o camera. Aveti si voi idei de impartasit? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *